Fizetés és szállítás

Rendelés leadása a WELL-MEN.COM üzletünkben

A kívánt termék megrendeléséhez kattintson a «Hívásrendelés» gombra, és adja meg telefonszámát. Ezt követően tanácsadónk visszahívja Önt, és elmondja az aktuális fizetési és gyógyszerszállítási lehetőségeket. Egy beszélgetés során felteheti neki az összes érdeklõdõ kérdést, és átfogó válaszokat kaphat.

 

A megrendelés visszaigazolását követően a csomag még aznap feladásra kerül az Ön által megadott címre. A kiszállítást szállító cégek végzik. Megrendelését 1-5 napon belül átveheti. A szállítási idő a régiótól és a szállító cég munkaterhelésétől függ.

Rendelése teljesen anonim lesz. Rajtad kívül senki sem fogja tudni, mi lesz a csomagban.

Igény szerint a rendelést futárral is kézbesíthetjük, de leggyakrabban a postán veszik át ügyfeleink. A csomagot le kell zárni, hogy kívülállók ne ismerjék meg a tartalmát. Fizetés utánvéttel történik. Lehetőség van kártyás fizetésre is. Részleteket telefonos beszélgetés során a vezetőtől kaphatnak. Az anonimitás garantált.

Szaktanácsadóink néhány percen belül feldolgozzák a jelentkezést és felhívják Önt az Ön által megadott telefonszámon. Személyes adatait a rendelés leadásához már a telefonos kapcsolatfelvételkor meghagyja. Megrendelését a leadásának napján kiszállítjuk. A gyógyszerrel együtt minden ügyfél minőségi és megfelelőségi tanúsítványt kap tőlünk. A készlethez használati utasítás és emlékezetes ajándékok is tartoznak a gyártótól.