Vélemények

Ezen az oldalon adhatja meg véleményét üzletünk munkájáról. Az oldal adminisztrátora általi ellenőrzést követően kerül közzétételre. Amikor véleményt ír, mindenképpen tüntesse fel a címben a rólunk alkotott általános benyomásai alapján adott értékelését. 1-től 5-ig csillagokban értékelheti. Ahol az 1 abszolút rossz, az 5 pedig minden, az kiváló.

Vélemények a Wellmen áruház munkájáról

Az alábbiakban hálás vásárlóink ​​véleményét közöljük, melyek elolvasása után tudni fogja, hogy megbízhat bennünk. Mi pedig mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön elégedett legyen szolgáltatásunk minőségével és szolgáltatásunkkal.

Első az anonimitás

Rated 5 out of 5
02.06.2022

Gyors, minőségi, kényelmes. És ami a legfontosabb — névtelenül.

Dániel Németh, Myloi

Tetszik

Rated 5 out of 5
29.05.2022

Köszönöm szépen a munkáját. Ha nem te, nem tudom, honnan szerezném be ezeket a kapszulákat. Városunkban egyszerűen nem léteznek… A szolgáltatás kiváló.

Dina

Minden nagyon tetszett

Rated 5 out of 5
26.05.2022

Köszönöm szépen a munkáját, itt rendeltem először étrend-kiegészítőket. Mindent másnap szállítottak. Nagyon kényelmes, különösen a fogyatékkal élők számára, akik nem tudnak eljutni a boltba. Ráadásul itt sokkal olcsóbbak az árak. Köszönöm a jó munkát. Csak 5 csillag neked.

Ferenc Szabó

Törzsvásárló

Rated 5 out of 5
21.05.2022

Nem ez az első alkalom, hogy rendelek az oldalon. Mindig minden időben megtörténik. Az ára általában alacsonyabb, mint egy hagyományos gyógyszertárban. A lejárati dátumok mindig helyesek. Továbbra is itt fogok rendelni.

Károly Tóth

Örülök

Rated 5 out of 5
20.05.2022

Elégedett vagyok a munkád eredménnyel és gyorsaságával. Minőségi kiszolgálás és időben. Nagyon szépen köszönjük.

Timi
Adj visszajelzést

A te szöveged