Ash be Forte használati utasítás

Valójában az Ash be Forte használatára vonatkozó utasítások nagyon egyszerűek. A jobb eredmény elérése érdekében kerülje a dohánytermékek dohányzását, és teljesen el kell hagynia az alkoholfogyasztást az Ash bi Forte gyógyszer szedése közben. Ezenkívül nem lesz felesleges korlátozni a zsíros és fűszeres ételek bevitelét. Az utasítás kimondja, hogy ajánlott egészséges és aktív életmódot folytatni.

Ash be Forte utasításokat

A maximális hatás elérése érdekében napi 2 kapszulát kell bevenni. Ezt naponta 30 napon keresztül kell elvégezni. Ennek megfelelően a kezelés időtartama 1 hónap. A gyógyszerhez mellékeljük a használati utasítást.

Az Ash be Forte kapszulákat ajánlatos tanfolyamokon bevenni, és szigorúan be kell tartani az előírt adagot. Az utasítások azt is jelzik, hogy a gyógyszert 40 perccel étkezés előtt kell bevenni, és elegendő mennyiségű vízzel le kell mosni. Négy hét elegendő lesz a potencia helyreállításához és a korábbi szexualitáshoz. Ezután a kúra megismételhető. Kívánt esetben ez megszakítás nélkül megtehető. Az Ash bi Forte nem mérgező és nem halmozódik fel a belső szervekben.

Használati javallatok

A potenciával kapcsolatos probléma megoldása nem halasztható. Az ilyen jogsértések nagyon alattomosak, mert csökkentik az önbizalmat. Ez viszont kihat mindannyiunknak a társadalomban elfoglalt helyére.

Az Ash bi Forte tablettát a következő esetekben használják

 • az erekció serkentésére;
 • az erekció megszűnése során;
 • az impotencia jeleinek megszüntetésére;
 • a prosztatagyulladás megelőzése;
 • a férfi libidó növekedése;
 • a szexuális élet javítása;
 • az orgazmussal kapcsolatos problémák megszüntetése;
 • a pénisz letargiájának megszüntetése;
 • kellemetlen érzés enyhítése az ágyék területén;
 • a korai magömlés megelőzése;

Ellenjavallatok

Egyéni intolerancia a gyógyszer összetevőivel szemben. De a gyakorlatban ez nagyon ritkán fordul elő, mivel az Ash bi Forte csak természetes összetevőkből áll. Elméletileg a készítményben lévő anyagokkal szemben allergiás reakciók lehetségesek. Ebben az esetben hagyja abba a kapszulák használatát, és növelje az elfogyasztott víz mennyiségét. Bármilyen furcsa megnyilvánulás esetén konzultáljon orvosával.

Figyelem! Olvassa el a gyógyszer csomagolásához mellékelt papíron található utasításokat. A kényelmes használat érdekében célszerű megőrizni.

Kölcsönhatás más drogokkal és alkohollal

Az Ash be Forte kapszula más gyógyszerekkel együtt is bevehető. A potencia serkentése érdekében azonban óvatosan kell szedni őket más eszközökkel. Erre azért van szükség, hogy elkerüljük a hatás halmozását. Ellenkező esetben ez a technika kellemetlen, túlzott erekcióhoz, szívdobogáshoz és hányingerhez vezethet.

Az alkoholfogyasztás nem kívánatos, mivel csökkenti az Ash bi Forte hatékonyságát. Nem szabad elfelejtenünk, hogy az alkohol negatívan befolyásolja a férfi potenciát. Ez különösen hosszú távon észrevehető. A gyógyszer nem befolyásolja a gépjárművezetéshez és a különféle mechanizmusokhoz való képességet.

Különleges utasítások

Ha Ön serkentő vagy potencianövelő gyógyszereket szed, a kapszulák használatát meg kell beszélni kezelőorvosával. Olvassa el figyelmesen az Ash be Forte használati utasítását. A gyógyszerrel együtt értékesítik. Vizsgálja meg az összetételt, és győződjön meg arról, hogy nem allergiás az Ash Bee Forte összetevőire.

Szaktanácsadóink néhány percen belül feldolgozzák a jelentkezést és felhívják Önt az Ön által megadott telefonszámon. Személyes adatait a rendelés leadásához már a telefonos kapcsolatfelvételkor meghagyja. Az Ash be Forte-t a kiállítás napján szállítjuk. A potencianövelő gyógyszerrel együtt minden ügyfél minőségi és megfelelőségi tanúsítványt kap tőlünk. A készlethez használati utasítás és emlékezetes ajándékok is tartoznak a gyártótól.

Предыдущая запись
Összetétel Ash be Forte
Следующая запись
Az Ash be Forte valós ára
Добавить комментарий
Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

13 − 7 =

 1. Frigyes Béla

  Bár mindenhol azt írják, hogy alkohollal keverni nem ajánlott, én kipróbáltam és meg is lett a hatása. A randevú remekül sikerült. Néha eltérhet az utasításoktól. Vagy akár szükséges is.

  1. Mihály

   én is megpróbáltam. És nem csak egyszer. Az utasítások valószínűleg tévedtek, hogy mentesüljenek a felelősség alól. Minden működik!

 2. Miranda

  A férjem sokáig dolgozott északon, és elkapta a prosztatagyulladást. Nagyon sokáig kezelte, de végül jött az impotencia. Nagyon sajnáltam őt. Saját kezembe vettem a helyzetet, és írástudatlan szakemberek meglátogatása után az internetes fórumokon kerestem információkat. Ott azt a tanácsot kaptam, hogy Ash be Forte kapszula a potencia érdekében. Prosztatagyulladást is kezelnek. Ezekre a kapszulákra vonatkozó vélemények a legpozitívabbak voltak. Azt mondták, hogy az Ash bi Forte és a prosztatagyulladás kezeli és enyhíti az impotenciát. Igaznak bizonyult! Az elvégzett tanfolyam után hat hónapig nincs seb!

 3. Gitár Richárd

  Miranda, hol vetted az Ash B Forte-t? Csak attól félek, hogy hamisítványba futok…

  1. Miranda

   Gitár Richard, közvetlenül erről az oldalról vásároltam. Továbbra is innen fogok rendelni, tetszett a szolgáltatás))

 4. Bándok Elemér

  Fantasztikus! Megrendelem a férjemnek 🙂